De zekerheid dat jouw nieuwe keuken helemaal bij je past


Echt persoonlijk contact: dat is volgens iemms een vereiste om dé ideale keuken te ontwerpen En met meer dan twintig jaar ervaring in het keukenvak mogen we gerust zeggen dat we weten waar we het over hebben. Want die ideale keuken: die is voor iedereen anders. Door de tijd voor je te nemen, vragen te stellen en alle onze productkennis voor je in te zetten, krijg jij bij iemms de keuken die helemaal bij je past.

Onze klanten vertellen




Persoonlijke aandacht


Op het eerste gezicht lijkt iemms een gewone keukenshowroom. Het grote verschil? De manier waarop wij met je omgaan. Met oprechte aandacht en één doel: zorgen dat jij de mooiste, leukste en meest praktische keuken krijgt die er is. De keuken die aan al jouw wensen voldoet. We adviseren. Dragen ideeën aan. En we maken een helder 3D ontwerp. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Doe inspiratie op



Transparante prijsopbouw


Maar er is meer. We willen je namelijk de best mogelijke kwaliteit keuken bieden, voor een eerlijke prijs. Daarom hanteren we een vaste prijs op alle keukens en is ons prijsbeleid volledig transparant. We laten je gewoon zien wat alles kost én zorgen dat jouw ideale keuken binnen jouw budget past. En omdat we CBW-erkend zijn, krijg je gewoon twee weken de tijd om over de offerte na te denken.

Maak een afspraak




Uitstekende service


Als lokale specialist verkopen we onze keukens meestal aan mensen die we persoonlijk kennen. Of die we zomaar in de supermarkt kunnen tegenkomen. We willen je daarom een prachtige kwaliteitskeuken leveren én op een eerlijke manier te werk gaan. Dat betekent dat je bij iemms kunt rekenen op professioneel advies, een passend ontwerp, inmeten op locatie, een reële prijs en professionele installatie. Met vijf jaar garantie op onze keukens en een levenslange garantie op de service. Heel logisch, toch?

Naar service en montage

De meerwaarde van Iemms


Image
Persoonlijke aandacht
Image
Professioneel advies
Image
Afgestemd op al je wensen én budget
Image
Gedetailleerd 3D ontwerp
Image
Transparante prijsopbouw
Image
Vakkundige montage
Image
5 jaar garantie op keukens
Image
Levenslange service